torsdag 28. oktober 2010

Laks med pasta

Her kommer en av familiens favoritter. Enkelt og godt!
500gr skinn og benfri laksefilét
1ss Olje
1 1/2 dl vann
1/2 fiskebuljongterning
1 1/2 ss hvit maisennajevner
1 bunt persille, grovhakket (kan sløyfes)
1-2 ss pesto
5-6 cocktailtomater
1/2 rød løk
200gr ukokt pasta

Del laksen i terninger. Varm oljen i en panne og stek terningene 3-4 minutter, til de er gjennomstekte. Sett til side. Ha vannet i en kjele sammen med buljongterningen. Kok opp og rør til terningen er oppløst. Tilsett jevning og kok ett minutt. Rør inn pesto og halvparten av persillen. Kok opp ca 1litr vann med 1/2ts salt. Ha i pastaen og kok til pastaen fremdeles er litt hard. Sil av vannet. Ha pastaen i fiskesausen og rør godt. Tilsett laksen og rør den forsiktig inn i pastaen. Bruk gjerne slikkepott. Varm opp og hell alt over i en serveringsbolle. Pynt med tynne skiver av rødløk og cocktailtomater. Dryss resten av persillen over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar