mandag 28. mars 2011

Hjemmelagde knekkebrød

Dette trenger du:
2dl havrekli
 2dl grov sammalt hvete
2dl havregryn
2dl solsikkekjerner
1dl linfrø
2dl sesamfrø
1dl kruskakli
2ts salt
7dl vann

Rør alle indergriensene i en bolle og la dette svelle i ca 30min.
Del deigen i to, og klapp den ut på 2 stekebrett med bakepapir.
(kan være greit å bruke baksiden på en spisesje dyppet i vann)
Få deigen så tynn som mulig!!
Rutes opp og stekes på 170grader i 45-60min.
NB! Slipp ut damp underveis.

Helt nydelige knekkebrød som faktisk er så gode at de funker som snacks :)



1 kommentar:

  1. jeg har fått dilla på sånne knekkebrød. Men har foreløpig bare prøvd meg på toros enkle ferdigblandede variant i pose. Men de er ganske gode de også. Så gøy at du også har blogg!!! :-)

    SvarSlett